Graphicdesign

since 2010
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Cene Grafickog Dizajna

Go down 
AuthorMessage
Dexa
Admin


Posts : 54
Join date : 2010-03-02

PostSubject: Cene Grafickog Dizajna   Tue Mar 02, 2010 12:20 pm

Grafički dizajn logoa firme

Izuzetno važan deo vizuelnog identiteta svake firme je njen logo. Izrađujemo ih u vektorskom formatu pa ih možete povećavati koliko želite, bez gubitka kvaliteta. Profesionalni izgled, prepoznatljiv na svim podlogama, bilo da je crno-beli ili kolor. Šaljemo predloge na e-mail ili faks, a konačne verzije u punom kvalitetu za štampu i dalju upotrebu.
2.900 din
Grafički dizajn reklamnih letaka

Format od A6 do A3, kratak i jasan tekst, profesionalan izgled. Fotografija ili crtež u smislu reklamne poruke. Slaganje više malih letaka na 1 veći format, npr. 4 letka formata A5 na jedan A4 list, spremno za štampu. Usluga je bez štampanja, radimo samo dizajn.
od 1.000 din
Grafički dizajn vizit kartica

Dizajn vizit-kartica 9x5 cm u vektorskom formatu, spremno za dalju upotrebu. Vrhunski dizajn!


1.000 din
Grafički dizajn brošura

Pogodno za reklamiranje proizvoda ili usluga (turističke agencije, prodavnice tehnike, itd.). Cena je data po A4 listu (obostrano). Potrebno je da nam dostavite fotografije proizvoda, a izlazak na teren radi fotografisanja se dodatno naplaćuje. Značajan popust na broj listova!
1.500 din
/A4
Grafički dizajn časopisa i priprema za štampu

Zbog kompleksnosti posla, cena se formira zavisno od stanja pripremljenog materijala i obima posla. Okvirna cena sa dostavljenim materijalom za časopis od oko 50 strana je 200-300€ (u dinarskoj protivvrednosti).
Pozovite!
Grafički dizajn ambalaže

Dizajn pakovanja je izuzetno važan, i on praktično prodaje proizvod jer ga predstavlja u boljem svetlu od sličnih konkurentnih. Izrađujemo grafička rešenja za sve vrste proizvoda i pakovanja, a cena zavisi od više faktora pa se formira dogovorom. Okvirna cena grafičkog rešenja proizvoda je 100€ (u dinarima).


Pozovite!
Grafički dizajn oglasa za časopise i banera za Internet

Izrađujemo profesionalne oglase za časopise, svih dimenzija, za fizička i pravna lica. Cena zavisi od mnogih faktora pa se formira dogovorom. Vaš oglas će sigurno biti primećen u gomili ostalih!
od 1.000 din

Cene su sa PDV-om.
Back to top Go down
View user profile http://grafickidizajn.nsguru.com
 
Cene Grafickog Dizajna
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Graphicdesign :: Computer :: Servis Kompjutera-
Jump to: