Graphicdesign

since 2010
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Servis instalcija Windowsa i ostale popravke

Go down 
AuthorMessage
Dexa
Admin


Posts : 54
Join date : 2010-03-02

PostSubject: Servis instalcija Windowsa i ostale popravke   Tue Mar 02, 2010 12:18 pm

Servis kompjutera i održavanje kompjutera i mreža

servis kompjuteraServis kompjutera je ono što posebno izdvajamo iz našeg portfolija, jer pružamo vrhunski terenski servis kompjutera za fizička i pravna lica. Više ne morate nositi kompjuter po takozvanim servisima, eksperimentisati sa amaterima i čekati danima da se problem reši. Mi rešavamo problem u najkraćem mogućem roku! 20 godina iskustva u ovoj oblasti i veliki obim posla i bez reklamiranja govori dovoljno o našem imidžu i preporukama. Pogledajte naš portfolio.


Specijalan popust za stalne klijente - 20%

Kompjuteri se povremeno moraju održavati ili popravljati, pa ako se već mora, poverite taj posao nama, jer svi naši klijenti (praktično od drugog poziva) imaju stalan popust od 20% na sve usluge (cena dolaska je ista). Ovim želimo da stimulišemo naše klijente da nam ukažu poverenje, jer time dobijaju:

* najkvalitetniju moguću uslugu i fer odnos
* povoljnije cene usluga
* besplatnu telefonsku podršku
* exspress daljinsku podršku po jeftinoj tarifi.

Dodatni popust za penzionere -10%

Ukoliko ste penzioner, dovoljno je da serviseru pokažete dokument koji to potvrđuje i dobićete 10% popusta na usluge, pa još ako ste naš stalni klijent, možete ostvariti značajan popust od čak 30%!
Daljinsko rešavanje problema

Ako imate problema u radu sa nekim programom, možemo rešiti problem preko Interneta, bez dolaska servisera. Samo je važno da Vam koliko toliko radi pristup Internetu. Time ćete uštedeti novac, a problem može biti rešen u vrlo kratkom roku. Više o tome pogledajte ovde.
Cenovnik servisiranja kompjutera

Opis usluge


Cena
Dolazak i dijagnostika problema

Dolazak kombinujemo sa ostalim poslovima, pa se servisiranje obično zakazuje za sledeći dan (za hitne intervencije cena je 50% veća). Uvek možete doneti kompjuter u servis i uštedeti.
500 din
Instalacija operativnog sistema Windows XP / Linux Ubuntu

Instalacija Vašeg originalnog operativnog sistema, svih uređaja, podešavanje, antivirusna zaštita, podešavanje Interneta i elektronske pošte, komplet besplatnih programa. Ovako optimizovan sistem radi dobro godinama - nećete nas zvati ponovo za istu uslugu!

Ukoliko nemate CD sa drajverima za matičnu ploču i uređaje, traženje po Internetu (ukoliko ih mi nemamo) se plaća dodatno, po satu.

Pre instalacije sistema ili čišćenja virusa prebacite podatke na drugu particiju diska ili na DVD, da ne biste plaćali tu uslugu!

Instalacija sistema Windows Vista ili Windows 7 se zbog problema oko drajvera, programa i mreže naplaćuje 1.000 dinara više, i nikako ih ne preporučujemo!
1.700 din
Čišćenje virusa

Čišćenje virusa i popravka sistemskih fajlova su najteži, i vremenski najzahtevniji deo posla za servisera, pa ga ne preporučujemo, osim u slučaju ako ne sme da se instalira novi sistem iz nekih razloga.
2.500 din
Arhiviranje podataka

Prebacivanje Vaših fajlova na posebnu particiju diska ili snimanje na CD/DVD/USB memoriju, čuvanje e-mail poruka, adresa, Internet naloga.
700 din
1 DVD ili
30 min
Žičane i bežične mreže

Podešavanje žičane ili bežične mreže, instalacija LAN / WLAN kartica, zaštita, deljenje fascikli, štampača, Internet veze, mapiranje diskova, itd.. Za projektovanje novih mreža potrebno je da nas pozovete radi izlaska tehničkog lica na teren i snimanja situacije.
1.700 din
sat
Razno

Za sve ostalo što nije u cenovniku, važi cena za započetih 30 minuta. U to spada: zamena napajanja, kartica, matičnih ploča, hard diskova (bez arhiviranja podataka), procesora, ventilatora, optičkih uređaja, zatim čišćenje kompjutera od prašine, reparacija ventilatora, instalacija drajvera, itd..
700 din
/ 30 min

VAŽNE NAPOMENE:

Cene su sa PDV-om. Ako se radi više kompjutera, dobijate popust od 25% na svaki.

Termini se obično zakazuju za sledeći dan, ali ako Vam je bitno da se nešto završi istog dana, spremni smo da Vam izađemo u susret!

Ne preporučujemo kupovinu niti instalaciju sistema Windows Vista ni Windows7 jer prave mnogo problema sa drajverima, programima i mrežom, dok Vista drastično usporava kompjuter i zbunjuje korisnike.
Back to top Go down
View user profile http://grafickidizajn.nsguru.com
 
Servis instalcija Windowsa i ostale popravke
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Graphicdesign :: Computer :: Servis Kompjutera-
Jump to: